Salut, te poți autentifica sau îți poți crea un cont nou .
Autentificare
|
Cont nou

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului kokodeko.ro

Site-ul kokodeko.ro este operat de societatea SC PEGEIMPEX SRL, cu sediu in Reghin, str. Mihai Eminescu nr.32, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J26/1428/1993, C.U.I. RO4167100. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

SC PEGEIMPEX SRL depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe site-ul kokodeko.ro 
Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SC PEGEIMPEX SRL precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. 
De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site-ul kokodeko.ro  pot fi modificate de catre SC PEGEIMPEX SRL fara preaviz sau pot contine erori de operare.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SC PEGEIMPEX SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. 
Promotiile/ofertele prezente pe site-ul  kokodeko.ro  sunt valabile in limita stocului disponibil.

Site-ul kokodeko.ro  poate contine si link-uri catre alte site-uri. SC PEGEIMPEX SRL nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. 
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza site-ul kokodeko.ro  in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului site kokodeko.ro , indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza site-ul kokodeko.ro , in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului site kokodeko.ro  indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda. 

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea site-ului kokodeko.ro  intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC PEGEIMPEX SRL.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului kokodeko.ro  de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SC PEGEIMPEX SRL prin care SC PEGEIMPEX SRL este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui site kokodeko.ro  sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. 
Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului kokodeko.ro  supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site kokodeko.ro , aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
Prin accesarea site-ului kokodeko.ro  UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

Administratorul  site-ului kokodeko.ro  isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului  kokodeko.ro  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de

e-mail: pegeimpex@kokodeko.ro