Salut, te poți autentifica sau îți poți crea un cont nou .
Autentificare
|
Cont nou

Bordura din polistiren RO-01

Bordura din polistiren RO-01
U.M.: bucata
Disponibilitate: Verificare la cerere
104,00 RON

Bordura decorativa din polistiren RO-01.
.Bordura din polistiren expandat sunt elemente decorative pentru decorare, delimitare, conturare. Sunt elemente de finisare moderne, cresc considerabil farmecul incaperilor. Se aplica pe beton, lemn, tapet, prin lipire cu adeziv pentru polistiren.Dimensiune:265x15 cm. Inainte de montare suprafetele vor fi curatate, uscate si netezite (folosind amorsa). Bordurile din polistiren pot fi zugravite sau vopsite, de mai multe ori, cu vopsele pe baza de apa (Lavabil) sau vopsele acrylice important este sa nu contina solventi.Nou!!! Spray polistiren auriu si argintiu. Se intretin usor prin stergere cu o carpa umeda. 
La colturile incaperii, pentru imbinarea bordurile se vor taia intr-un unghi de 45 grade.Pentru taiere la 45 de grade va recomandam dispozitivul profesional de taiere la unghi pentru polistiren . Lipirea bordurilor de perete se realizeaza cu adeziv pentru polistiren, recomandam adezivul acrylic(Adeziv Mester fix) la tub . Adezivul se aplica pe spatele borduri, pe toata lungimea acesteia, in grosimea necesara realizarii unei lipiri perfecte. Se lipesc prin presare pe perete. Pentru corectarea spatiilor si orificiilor ramase dupa lipire se foloseste un etansant acrylic(Etansant vopsibil Mester).
Bordurile din polistiren contribuie la aspectul elegant si stilat al interioarelor, sporind valoarea lor estetica si creand o atmosfera relaxanta.
Bordurile din polistiren pot fi combinate cu placi de tavan din polistiren,tapet,fototapet si alte elemente decorative din poistiren (coloane,pilastrii,semistalpi,capiteluri,console,nise,chenare,rame oglinda).