Salut, te poți autentifica sau îți poți crea un cont nou .
Autentificare
|
Cont nou

Placi tavan polistiren BRYZA SPECIAL 2,8cm

Placi decorative din polistiren pentru tavan cu dublu falt (MARBET) 28mm - model "BRYZA - SPECIAL" - culoare alb.Placi decorative din polistiren pentru tavan cu falt 2,8cm!!
Este mai gros decat placile decorative de tavan obisnuite-capacitate de izolare ridicata.
Impiedica formarea efectului de punte termica datorita marginilor cu falt tip click; 
Montare usoara prin lipire;
Placi decorative pentru tavan, disponibil in modelul BRYZA.
Optional se poate vopsi cu vopsele fara solventi;
In functie de conditiile constructive au un potential de economisire a costurilor cu incalzirea de pana la 10%.
Dimensiuni: 48,5 cm x 48,5 cm x 2,8 cm.- pachet: 4 buc. (~ 0,94 m2). Prtul este pe pachet. Montarea placilor de tavan din polistiren.Se recomanda sa se faca pornind din centrul tavanului, care trebuie stabilit cat mai exact chiar inainte de inceperea montarii. Pentru aceasta ne putem folosi de o sfoara cu care marcam diagonalele dintre colturile plafonului obtinand astfel centrul. Se vor transa linii perpendiculare cu peretii incaperii pentru ghidare si usurinta montarii. Pregatirea suprafetei Se aplica cu usurinta pe tencuiala proaspata, beton sau lemn. Inainte de montare suprafetele vor fi curatate, uscate si netezite.(folosind amorsa)
Prima placa se fixeaza cu un colt in punctul central al plafonului, tinand cont de modelul urmarit, iar urmatoarele placi se lipesc in functie de aceasta respectand liniile de ghidare. Pentru a asigura o imbinare perfecta intre placi si perete se recomanda ca acestea sa fie taiate la marimea dorita cu un cutter ascutit. 
Lipirea placilor de plafon se realizeaza cu adeziv pentru polistiren. Recomandam adezivul (Titan Plus) sau adeziv poliuretanic (Den Braven). Adezivul se aplica pe spatele placii cu o spatula in mai multe puncte sau la distanta de 4-5 cm, in grosimea necesara realizarii unei suprafete plane. Se lipesc prin presare pe plafon. Pentru corectarea spatiilor si orificiilor ramase dupa lipire se foloseste un etansant acrylic.
Placile de tavan din polistiren pot fi combinate cu baghete din polistiren,tapet,fototapet si alte elemente decorative din poistiren (coloane,pilastrii,semistalpi,capiteluri,console,nise,chenare,rame oglinda).
Placile albe pot fi vopsite sau zugravite, inainte sau dupa montare, cu vopsele pe fara solventi.Intre tavan si perete se folosesc baghete de colt din polistiren care pot fi simple sau cu model .